Mesaj de felicitare a Directorului IMSP Spitalul Raional Cimișlia Mariana Florea

cu prilejul  ”Ziua profesională a Lucrătorului  Medical și a farmacistului”

                Sîntem în preajma la a trea zi de duminică din luna iunie, cînd se sărbătoreşte Ziua lucrătorului medical şi a farmacistului. Am asociat de fiecare dată sărbătoarea noastră profesională cu frumoasa sărbătoare a creştinilor – sărbătoarea de Duminica mare, care mereu merg alături şi le-am asociat mereu, drept un semn dumnezeesc.

IMSP Spitalul raional Cimișlia astăzi  a dat start campaniei de vaccinare împotriva COVID-19.

Au fost vaccinați 30 lucrători medicali din secțiile: COVID, Anestezie Terapie Intensivă și alte servicii spitalicești.

Campania de vaccinare a angajaților IMSP SR Cimișlia va derula și în zilele următoare conform Planului național de imunizare anti-COVID-19.

Omagiu de rămas bun pentru

Iovu Bivol

Ex președinte al raionului.

Conducerea IMSP Spitalul raional Cimișlia, în numele întregului colectiv, cu profundă tristețe anunță trecerea în lumea celor drepți a  doctorului

Cornea Constantin

în urma luptei cu virusul necruțător COVID-19.

           Sîntem în preajma  la a treia zi de duminică din luna iunie, cînd se sărbătorește Ziua lucrătorului medical și a farmacistului. Am asociat de fiecare dată sărbătoarea noastră profesională cu frumoasa sarbătoare a creștinilor – sărbătoarea de Duminica mare, care mereu merg alături și le-am asociat mereu, drept un semn dumnezeesc.

Pentru  ambele sărbători este simbolic cîntegul despre îngeri păzitori, le sînt comun florile de tei și cimburel –dătător de viață... oamenii se  roagă și se închină în fața icoanelor pentru sănătate în această zi de sărbătoare.